od Návštěvník » čtv zář 06, 2012 11:03 pm
Ahoj hubňulky...chtěla jsem Vás jen podpořit ve vašem snažení ,vím jak vám je.Sama jsem ještě v dubnu 2006 měla skoro 117 kg při 168 cm.Přišla za mnou kamarádka,že bychom mohly zhubnout,vsadily jsme se o 5tis a 10kilo do konce roku to by šlo...došly jsme se zvážit do lékarný na váhu,tam jsem se málem hanbou propadla.Byl květen 06 váha ukázala 110,2 kg a z too 52 kilo tuku hrozný ...řekla jsem si dost to půjde dolů.Začala jsem pravidelně jíst po 2-3 hodinách ,vyměnila jsem bílé za tmavé pečivo,počítala kalorie a jelikož jsem v tu dobu měla dvě brigády i toho pohybu bylo dost cca 4hod denně chůze se zátěží a kočárem.Na konci srpna mi váha ukázala 101,2 a mne začaly přepadat vlčí hlady,došla jsem za lékařkou jestli by mi nenapsala Meridii a ona když viděla,že jsem dokázala shodit sama tak mi ji předepsala.Za první měsíc jsem měla pryč skoro 9 kilo v prosinci po dobrání Meridie jsem měla 80 kilo.Pak jsem sama shodila dalších 7 kilo .Dnes mám cca 72 kg ,jím více méně normálně jen se hlídám kaloricky večer pohybu už taky nemám tolik,ale držím se už skoro rok...takže držím pěsti.byste chtěly vidět foto můžu poslat na mail nebo koukněte na dama.cz a nick skulinka
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !