Skrýt reklamu

Chtěl

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Chtěl

Příspěvekod Návštěvník » pát zář 21, 2012 3:04 am

Chtěl bych se podělit o svojí zkušenost ohledně hubnutí. Žiju prakticky stále stejně, dokonce dvakrát týdně chodím cvičit, nikdy jsem však nezhubl , ale ani jsem se o to nesnažil. Moje postava je pro chlapy tipická s tzv. pivním bříškem. A teď k tomu co jsem změnil je, že jsem přestal jíst ty s... ze supermarketu a náhražky, do jídelníčku jsem přidal luštěniny, cizrnu, pohanku, jáhly a kila šli sami dolů aniž bych cokoliv jiného změnil. Před televizí a internetem trávím stejně času, sportuji dvakrát až třikrát týdně, což jsem dříve taky dělal. Možná někdo může namítnout fůůůj fazole, dají se však uvařit na způsoby, které lidí málo znají, rozhodně tím nemám namysli klobásu, sádlo a fazole. Tuk jsem samozřejmě z jídelníčku taky vyřadil. Když maso tak rybu, kuřecí a krůtí. Kuřecí steak s pohankou je taky dobrý.
Místo za vyhozené peníze za tabletky a hubnoucí doplňky jeďte raději na dovolenou.
Jo a ještě zhubl jsem k současné době 7 kg a nakynutý ženský v práci mi závidí, což samozřejmě masíruje moje sebevědomí.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Dieta a hubnutí muži

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek