od Návštěvník » ned zář 23, 2012 11:03 pm
Dobry den.Merim 172 cm, vazim 75,5 kg,je mi 25 let.Dostala jsem se do faze,kdy musim se svoji postavou neco udelat.Chci se jenom zeptat,jestli to jak se chystam bojovat se svymi nesvary,v zaveru neuskodi me postave i me.2x tydne chodim na aerobic,3x tydne do posilovny (pouze vsak aerobni cviceni,zadne tezke posilovani,tj. pouze rotoped,stepper,bez.pas,cviky na bricho) a 1x tydne chodim plavat.V podstate je tedy jediny den,kdy nic nedelam.Rano snidam (asi kolem osme hodiny).V poledne obedvam,mezitim obvykle jen jablko nebo kavu. kolem ctvrte pak "1.vecere" - obvykle celozrnne pecivo napr. se syrem, nebo ovoce, kolem devate pak zeleninu,pripadne ryzovy nebo psenicny lisovany chleb.Objednala jsem si Fat burner,ktery budu brat 2-4 pilulky denne a L-Carnitine,ktery budu brat pul hodiny pred cvicenim na lacno.Muj dotaz spociva v tom,zda kdyz timto zpusobem dostanu vahu dolu a upravim svuj vzhled,kdyz pak zvolnim tempo (napr. na 2x posilovna, plavani a 2x aerobic),nenaskoci mi vaha dvojnasobna zpet.Predpokladam,ze to bude otazky alespon 2 mesicu.Jeste poznamka, beru antikoncepcni injekci Depo Provera.Dekuji.Lenka
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !