Skrýt reklamu

V podstatě ani žádnou

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

V podstatě ani žádnou

Příspěvekod Návštěvník » pát srp 10, 2012 11:01 pm

V podstatě ani žádnou , ruská kuchyně je také docela tučná – jim svoji, připravuji jídla sáma,
bohužel moje maminka zemřela mladá na rakovinu, tak od 20-ti let jsem si snažila vytvořit pro sebe takový jídelniček, který by mi mohl prospět. Takže nejím tučné maso, vepřové mi prostě ani nechutná, mám ráda hovězí a celý život mám ráda jídla z vnitřností – jatra, srdce apod. – jsou lehké a hodnotné. Nevařím vůbec na margarinu nebo podobných olejích, při připravě masa použivám třeba kapku oleje a nizkotučnou smetanu, jen musíte prostě vědět jak na to jít. Jím hodně zeleniny a ovoce. Jím hodně ryži, spaghetti, mám ráda různé koření . Jidlá upravuji podle jejich charakteru – trochu už můžu poznat, jak se co má vařit.
Nejvíc piji kávy , čaj -skoro vůbec ne.
A také nekonzumuji alkohol – prostě mi už nechutná , dříve jsem mohla pochutnát na dobrém víně, ted' – nevím, možná jednou za rok, dva – sklenice vína jako vyjímku. Co je zvláštní – a ani se mi alkohol nechce . (samozřejmně že jsem ochutnala české pívo, je dobré , ale podle mě hodně žen s ním přeháněji ). Vůbec nikdy v životě žádne čipsy, nějaké takové ubojné dobrutky .
Také píji hodně vody, někdy i zacvičím doma, ale jsem docela lenivá na sport – radší přečtu nějakou knižku .
Jedinou moji slabostí zůstava sladkosti – jim černou čokoládu, a tedy někdy i české sladosti – jsou dobré. V poslední době někdy místo toho snažím jíst sušené ovoce – jsou lepší .
Bohužel, tady je nedostatek oceanské ryby , mě se z toho chce někdy plakat- to , co se prodává v obchodech nemůžou nazvat rybou , ale je to dáno geografickou polohou České republiky.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Zpět na Dieta a hubnutí muži

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron