Skrýt reklamu

Z baculek do plavek II.

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Z baculek do plavek II.

Příspěvekod Návštěvník » sob zář 08, 2012 7:03 am

Z baculek do plavek II.

Dobrý den! Jenom je důležité vědět, že Emulips Forte a Emulips Slim nejsou vhodné pro těhulky a kojící maminky, pro ty je vhodný Emulips (klasický), prodává se ve dvou velikostech (kdy větší je výhodnější, je v ní 30 dávek zdarma), a v několika příchutích (natur, citron, skořice,vanilka,česnek a anýz-zvlášť vhodný pro kojící maminky,nejlepší na prdíky a koliky u miminek,já používám i u starších dětí,kdy např.syn měl obrovské problémy po hruškách).
Emulips Forte má v sobě navíc 4 bylinky, je až 4x účinější než klasický Emulips,ale právě kvůli těm přidaným bylinkám není vhodný pro těhulky a kojící. Emulips Slim je 2složkový, obsahuje kapsle a drink (kapsle hlavně štěpí tuky, drink obsahuje 11 bylin,vyplavuje škodliviny z těla,zrychluje metabolismus,je dobrý na ledviny,atd., E.S. působí na problémové partie, pro ještě lepší výsledek je dobré přidat trochu pohybu, což v letním období myslím pro nikoho není problém, stačí svižná procházka nebo projížďka na kole. Jinak tím že je detoxikační a vyplavuje z těla škodliviny,tak není vhodný pro těhulky a kojící, protože by se tyto látky dostávali do mlíčka.
Jinak Emulips a Emulips Forte jsou výborní při zažívacích problémech, nadýmání, pálení žáhy, zácpě (z vlastní zkušenosti musím potrvdit opravdu úžasný účinek),atd.
V případě zájmu mohu zaslat více info, i výše uvedené výrobky (i další produkty OKG, které řeší opravdu celou řadu zdravotních obtíží, a mě i mé rodině už dlouho a dobře pomáhají zvládat řadu obtíží), poštovné zdarma. Kontakt mackova.simona@email.cz V případě zájmu se těším na kontakt s Vámi, poradenství zdarma je samozřejmostí!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Re: Z baculek do plavek II.

Příspěvekod podpora » čtv zář 27, 2012 9:18 pm

Objevila jsem na Doma.cz zajímavé ukázky plavek pro baculky. Obdivovala jsem nejen modely plavek, ale i jejich postavy bez celulitidy. Ač tvary plné mají, plavky jim sluší. Posuďte sami z obrázků, které jsem si odsud stáhla a poněkud soustředila a očíslovala modely.
Budou dovolené, snad teplejší počasí, honem tedy zjistěte, který model by se vám mohl hodit.
Tak který model se vám nejvíce líbí? Myslím ty plavky, modelky jsou hezké všechny, ne?

Ženy vybírejte, pánové kochejte se modelkami poněkud jinými než obvykle tvarovanými.

Pro ženy, které nechtějí ukazovat (nebo nemohou) horní partie nohou, jsem doplnila- dokreslila rukou neumělou, na jedné modelce stydlivý model, tak trochu retro, ale docela šik, ne? Takže č. 22 a jeden model pro miláčky...
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora
 
Příspěvky: 390
Registrován: ned úno 12, 2012 9:48 pm


Zpět na Dieta a hubnutí ženy

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron