od Návštěvník » ned zář 16, 2012 3:01 pm
se cvičením jsem na tom bledě. Časově nezvládám nic. Snažím se alespoň hodně chodit, protože do práce jezdím autem a teď přes Vánoce jsem začala chodit bruslit. Teď přes zkouškový mám útlum, ale příští týden už snad budu mít pokoj, tak zase začnu. Už jsem tam ve čtvrtek i jela, ale zrovna výjimečně přesunuli veřejný bruslení kvůli dohrávce hokeje . V létě chodíme hodně na procházky a semtam vyjedeme na kolech. Letos budeme v létě přestavovat celý barák, tak věřím, že budu mít pohybu i tak dost Jinak ale nemám s ničím vyloženě problém, že by mi někde něco viselo nebo tak. Jsem od přírody spíš svalnatější než měkká. To samozřejmě neznamená, že se nemusím hejbat...to musím! Co se týče kalorických tabulek, tak já si nemůžu pomoct, ale prostě to tam musím pořád zapisovat. Jsem na tom teď vyloženě ulítlá. Pak si to hodnotím a koukám na grafy...blázen Zjišťuju na sobě, že jím čím dál míň a vůbec mi to nevadí. Včera jsem měla za celý den jen 4500 kJ a vůbec jsem neměla večer hlad. Něco malého jsem si ale dala, abych to zarovnala na 5000 kJ. Pod to nejdu, abych se vyhla jojo efektu.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !