Hlavní je nedržet dietu, protože z tohoto jsem už skutečně poučila. V minulosti jsem se snažila už nespočetně krát zhubnout a vystřídala jsem tak řadu dnes už vím, že nesmyslných diet, díky kterým jsem následně nabrala jednou takové množství kg zpět (například jíst jen zeleninu, luštěniny a pít ovocné šťávy). Pomohl mi až jídelníček od přítelkyně, která s jeho pomocí zhubla 16 kg a měla jej od profesionální výživářky. I díky tomuto jídelníčku jsem zhubla pro mě neuvěřitelných 22 kg za cca 6 měsíců a váhu si bez problémů držím více než 3 měsíce (dříve jsem vážila 93kg). Zjistila jsem, že tento pestrý jídelníček na 14 dnů skutečně funguje a rozhodla jsem se ho poskytnout i dále, protože moc dobře vím jaké to je, když člověk chce zhubnout a za nic na světě se mu to stále nedaří a pak někdy i propadá zoufalstvím. Už jsem jej několika lidem přeposlala a od některých mi přišel email, že po 2 měsících zhubli 10 kg (vůbec jsem nečekala takový úspěch), takže jídelníček je skutečně fungující a neplatí zde, že je nutné mít jídelníček přímo na míru. Proto pokud bude některá z vás chtít, tak jsem ochotná zdarma zaslat svůj hubnoucí příběh(rady, postřehy, zkušenosti) a ověřený jídelníček na 14 dnů, který je skutečně pestrý.. Pište mi tedy na email terezajandov@gmail.com . Budu pak po čase ráda za každý pozitivní email, že rady zafungovali a podařilo se vám konečně zhubnout