Skrýt reklamu

Hubnutí - jídelníček a sport

Jaké jsou nejlepší dietní recepty? Napište nám ten svůj..

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » ned lis 18, 2012 4:00 pm

Ahoj všem ,jmenuju se Zdenda, je mi 23 let a vazim 114 kg nyni. Chtěl bych se poradit s někým o mém jídelníčku. Zdřívějších dob, kdy jsme vážil 120, dokonce i 135 kg, mam schovany jídelníček od trénera z posilovny, kam jsem chodival. Jedna se o jídelníček založený na počítání bílkovina sacharidů. Teď když se na něj opět dívám, tak mi přijde takový přehnaný, co do počtu bílkovin (tedy zejména masa, které zas tka levné není když se ho má denně sníst 800g) tady je tabulka jež mi byla od toho tenera sestavena
Tato tabulka je dělaná na moji tehdejší míru, tedy 120 kg. Když jsem počítal kolik bych podle teto tabulky snědl masa za měsíc, tak jsem se zhrozil, téměř 20 kg, což celkem leze i do peněz, samozřejmé hdně bílkovin je třeba v naklíčených zrnkách luštěnin, obilovin, či čeho - trebu Mungo je dobrý
Je mi jasný, že k hubnutí se musím hýbat. Takže moje sportovní aktivity, bych měl asi takovéto 2 x týdně - 2 h trénink WT (/kung-fu) a Escrimy (sebeobrana), 3 x týdně posilovna (každý den by se cvičily jiné partie samozřejmě), mno a když bylo léto tak jsem chodíval běhat se psem o víkendu, ale teď v zime mě nenapadá žádny sport, který bych takto mohl dělat - mám slabší imunitu, takze kdybych se nějak moc zadejchal zime, tak jsem i přes dobrý oblečení, hned za pár dní nemocný. Že bych něco dělal s kamarádame je celkem nemožný, protože většina z nich je z daleka, protože já jsme z malýho města )
Také bych se chtěl zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti s pitím proteinových drinků (já mám SANAS, banán, 90%), myslim) - zda jej mám pít když hubnu/tvaruju tělo a nebo spíše raději ne. A pokud ano, tak kolikrát denně.
Předem děkuji za nějaké odpovědi, reakce, rady a srko, že je tot ak dlouhý ;)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Dieta - Recepty

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek