Skrýt reklamu

tak samotný emulips není přímo na hubnutí

Informace o dietách, které jsou nejznámější a které Vám zabírají? Přidejte i Vy svůj komentář!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

tak samotný emulips není přímo na hubnutí

Příspěvekod Návštěvník » ned zář 02, 2012 11:02 pm

tak samotný emulips není přímo na hubnutí .. může upravit trávení, je fajn pro žlučníkáře .. atd ... nebo také pro cukrovkáře ... sice jsem po něm zchudla, ale nepovažuji ji jej, za výrobek na hubnutí ... stojí 375,- ... to by bylo trošku málo na snadný úbytek váhy, nemyslíte? kolik se vyhodí peněz za spoustu výrobků, jako je adipex .. atd? A ještě ke všemu je to s vedlejšími účinky? Já zhodila dolů 17 kilo .. se samotným emulipsem to ale nejde .. jsem na MD, mám dvě ďáblice, pohybu dostatek, "žrát" nechci přestat, jím .. kdyby tak náhodou .. ale nežrat nic nedokáže, to tak leda rozhodí organismus, ale přirozené spalování tuků .. to je ončo ) spalování, pročištění, s Herbalife zkušenost nenám, ani nenabízím a zkušenost mít nepotřebuji, stačí, co jsem četla .. a nebo slyšela od švagrové .. já zhodila taky (shodou okolností) 17 kilo a to během 10 - ti měsíců, přirozenou cestou, bez drastických diet, na které mimochodem nemám, nejsem člověk, co si chce odrovnat organismus, ale naprosto zdravou cestou, cestou, kterou si vybíraly už před několika stovky lety .. toť vše .. chcete vědět jak? ok@greneia.com .. to je z mé strany vše ) papa .. a úspěšné hubnutí .. a doporučuji předně zdravé .. já jen, aby jste se ženský nedivily ve 40-ti až 50-ti .. proč máte tyto a tyto zdravotní problémy, to je totiž ten nesprávný postoj k hubnutí !!!! mejlík- ok@greneia.com

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Druhy diet

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek