Ahoj všichni. To je dobře, Regino, že dnes je ti už lípsrdceS tou čokoládkou mám Ivet recht. Nemá cenu si to odpírat, pak by toho člověk snědl ještě víc. Já dodržuju, snažím se. Někdy mi je až divný, že z takového snažení mám dole jen 4 kg od 21.8. Holt je to s těma hormonama fakt těžký. Zuzi, přeji, aby vám to doma dobře dopadlo. Já řeším s manželem také zdravotní stav. Je to těžký. Když vidím, jak mu je pořád zle, zvrací nebo je unavenej, že prospí co může, tak to psychicky už nezvládám. Kolikrát probrečím noci. U něj to začalo pocity slabosti, má je už asi 3 roky, vždy mu ale řekli, že to jsou nervy z práce nebo únava. Teď mu na preventivce zjistili leukocytozu. Čekáme na všechna interní vyšetření. Zatím byl na ekg a má aritmie na zadní stěně. Jelikož má i letitý vřed, tak doktor řekl, že toho bude asi víc a dg ještě žádnou nestanovili. Mám fakt strach. Taky dělá v infekčním prostředí, momentálně tam maj zlátýho stafylokoka a umřel na to jeden pacient. Je to nějakej zmutovanej druh, smrtící. Těžko říct, co mu je a co ne, když to může být cokoliv. Ta vyšetření se protahujou, protože nemá ani volno, kdy by si na všechno mohl dojít. Buď je po noční, nebo je v práci. No a během pracovní doby ho zase vrchní nepustí, že prej si to musí zařídit ve svým volnu. Je to začarovanej kruh. Včera jsme o tom hodně mluvili a prostě si dupne a bude. Kdo ví co mu je a nemůžou ho takhle omezovat, aby si ani nemohl dojít na vyšetření. Zuzi, kdybys chtěla pokecat blíž, abychom nenarušovaly diskuzi, tak mi napiš na Mirysek100@seznam.cz
Pa holky a držte se.