laura7 — #8 Nooo , recepty. Zásadní recept je nevařit
) Jsem totiž ochutnávací typ a tak pokud bych jela podle receptů, neustále bych koštovala, chutila atd a celá dieta by byla... no víš kde. Takže zapojuji fantazii, obsah ledničky a momentální chuť a všechno se to snažím rychle zkombinovat.Maso- nakládám na do koření a rychle restuji na mimnimálním množství tuku. Salát- základ - čínské zelí, ledový salát a pak co je doma. pokud mám už ochucené a opražené maso, nijak ho nechutím, prostě mi stačí zelenina. Pokud jím bez masa, tak trochu dresingu ( mmch. třeba Lučina ted dělá výbornou zálivku na salát) , nebo prostě salátovou zálivku.Nemohla bych jet podle nějakého návodu, prostě do sebe nebudu cpát kila třeba okurek, když mi nechutnají, ale zase často kupuji mrkev a kdykoliv mám hlad, nebo mně honí mlsná- dám si prostě mrkrv. Nic nepočítám, to by mně brzo přestalo bavit, ale snažím se dhadnou, co je kaloričtější a co ne. Jo a nejsem puntičkář, takže někdy je to lepší a sama se divím, jak málo jím a někdy tak trošinku zlajdačím
) a mlsnu něco.