marciv Ahojky,
tohle se mi líbí Připadá mi to rozumnější než ta 90-ti denní dieta, kterou jsem v diskuzi taky našla.. Vypadá bohatější na živiny
Jen nevíš na jak dlouho to je a jaké by měli být asi výsledky? Dnes jsem stoupla na váhu a málem se zbláznila.. Den D je v lednu a do té doby bych potřebovala tak 5 -8 kg shodit... Půjde to??
xxx
simmik Ahojky, tak dnes mám před sebou 4. den diety. Včera jsem jedla zdravě, ale byly jsme na nákupech, tak jsem si to trochu upravila. Ale uvažuju o tom, že 4. den si ještě zítra zopáknu, protože k obědu mám kuřecí a ne šmakouna. Večer musím nakoupit do zásoby potřebné suroviny.
Od čtvrtka jsem i sportovala a to buď 25 km kolo nebo 1 hod. tenisu. Dnes ráno jsem se zvážila ( a to i přesto, že mám měsíčky) je 1 kg dole. Od dneška chci přidat ještě skořicové zábaly na celulitidu. I když se sportem to do čtvrtka asi nebude až tak horký. Snad se donutím jít denně na 35 min. na eliptical.
Joo, a dieta je na 60 dnů a je tam i několik hřešících dnů, že si člověk může dát cokoliv, ale k večeři už jen zeleninu a knackenbrot.