Jo, je to už v pořádku. Vyříkaly jsme si to s Kloa v soukromí. Vlastně jsme mluvily o tom samém, ale každá z jiného úhlu, a tak jsme se nepochopily.Tady se osvědčilo, že někdy se vyplatí mlít věci furt dokolaano-ano( teď nemyslím jen já k někomu, ale i někdo ke mně. ) Měly bychom si hlavně dávat pozor na formulaci slov, aby nedocházelo k zbytečným neshodám. ( to píšu všeobecně, je to i na jiných diskuzích) . Hlavně, že ti dva lidé chtějí dojít k správnému cíli - pochopit se a to je hlavní. My jsme se hodně obě snažily.
Ivetko, no, já jsem sice psala, že pro mne není problém dodržet určitá pravidla, ale je to spíš tak, že já vlastně doma nemám nic, co bych neměla jíst, takže je to pro mne lehčí. Když někdo přijede a máme stoly plné brambůrek, popcornu, atd...tak taky válčím. 100 g tyčinek snad není tak zlé, nebo ano? Já si někdy taky večer něco dala, ale pokud je to jednou a jinak dodržuješ skladbu jídla, tak by to vadit nemělo.
Jo, zatím to jde, včera jsem byla běhat. Koleno mne nějak bolí zase víc, ale je to spíš tím, že jsem měla velkou pauzu, protože se mi to předtím po běhání zlepšilo. Váhu mám stále na 71 kg, ale chtělo by to spíš metr. Ten nemůžu najítsmichHolky ho zašantročilysmichTak snad ho brzy najdu a napíšu víc do deníčku. Sama jsem na to zvědavá.souhlas