simmik Mně šmakoun moc chutná, protože já nemám ráda takový ty tuhý tlustý masa a když je v mase blána tak se mi z toho natahuje. Takže já vždycky, když si dělám pro sebe maso, tak to je mikrochirurgický výkon. Všechno co tam nemá být, musí pryč. Zato přítel, tomu to nevadí. A taky mám ráda Robi maso a hlavně karbanátky z Robi. Ty jsou moc dobrý, když toho je doma i v práci hodně, tak je stačí ohřát v mikrovlnce. Já si taky dneska skočím do zdravý výživy. Tak jsem si říkala, že bych měla očíhnout tu zdravou výživu u COPU. A ještě jsem objevila, že prodavají mraženou směs ze šmakouna. V hypernově jisnad mají s těstovinami a Kauflandu jen šmakoun a zelenina. A jsou moc dobrý. Taky taková rychlovka, když nestíhám. A pak mají v Hypernově ještě mražený směsi s kuřecím masem a ty mají jan 1.200 Kj na 400 g. A jsou moc dobrý. A nejsou ani moc drahý (do 30,- Kč).
Ale dneska mám šmakouna poctivě doma udělanýho na cibulce a k tomu rýži a trochu omáčky Špak rajčatový a gril. koření, tak to trochu vypadá jako rizotko.