Skrýt reklamu

Zamotalo se to celkově

Seznam jídelníčků, podle čeho je tvořit, rady i tipy!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Zamotalo se to celkově

Příspěvekod Návštěvník » ned čer 16, 2013 7:01 pm

Zamotalo se to celkově. Píšeš, že kdybych si líp přečetla tvé příspěvky, nemusely bychom to řešit. Vlastně to chceš urovnat, ale přitom, možná neúmyslně, narážíš na to, že jsem něco špatně přečetla nebo špatně pochopila. Ano, psala jsi o 1 člověku, ale pak i o celé rodině a popsala jsi k tomu postoj a asi proto jsem na to pořád reagovala. Taky i jiné ženy o tom psaly. Hodně tam zaznělo, že to jde atd, ale nechce to kupovat zbytečnosti apod, tak jsem prostě chtěla uvést na pravou míru to, jak je to s těmi zbytečnostmi a že to pro všechny tak stejně nejde. Já už na začátku napsala, že pro 1 ano, ale že je to o penězích,( i kdyby tak jedla některá dotyčná sama), když má rodinu. No a někdo to pak přebral úplně na celou rodinu, jako jídelníček od odborníka, ale já to nebyla. Já jsem nemluvila o situaci, kdy se podle odborníka živí všichni, ale o tom, že žena, která má rodinu a nakupuje pro ni zdravě = (což je v podstatě taky redukčně, jen nehlídá kalorie, ale cena je stejná), se podle odborníka stravovat z finančního hlediska třeba nemůže, protože by vlastně, podle něj, měla mít denně maso, denně jogurt a to by nešlo. Pak jsi psala, že to denně není třeba nutné, ale já mluvila o tom, jak vypadá redukční jídelníček a v něm maso denně je. No a abych to dokončila, tak pokud už tak bude mít, dotyčná nebo já, to je jedno, drahý nákupy, protože právě nakupuje, jak jsem psala, nemůže si k tomu ještě přibrat dokonalý redukční jídelníček od odborníka, i kdyby jen sama pro sebe. Všechno to vyplynulo z financí. Ona Ivet sice psala opravdu jen o 1 osobě, ale já chtěla, aby debata byla objektivní a je tady hodně maminek s dětmi a s manžely, proto jsem také tak reagovala a tím o penězích jsem myslela hlavně tyto případy. Z toho ale nevznikly potíže, protože jsem napsala jasně, že pro jednotlivce ano, ale jinak ne. Tam se pak začaly rozebírat ty zbytečné nákupy a jak si to máme pořádně propočítat, že to není finančně náročnější ani pro rodinu a já se to snažila vysvětlit, víš. Moje původní myšlenka, že jídelníček od odborníka, i kdyby jen pro mne, je o penězích, vycházel z rodinného života, globální pohled, nečtou tady jen studentky. Byla to druhá strana, nic víc.
Teď jsi vlastně, v posledním svém příspěvku, také napsala, že pro ženu s rodinou to takhle nejde, takže jsme se už pochopily obě.
Ty věci na Bohu neber jako hádky. Chvíli to tam někdy jiskří, ale všichni máme stejný cíl a stejné hlavní téma, takže i když se třeba chytneme v některých vedlejších věcech, vždy se sejdeme na stejné cestě k cíli. Proto tam není co ignorovat. To je to, jak jsem psala, co ignoruji a co ne - pokud to má pro mne hlubší smysl, je snaha se domluvit atd...nemám důvod ignorovat. Navíc tam to vzniklo i tím, že si jedna paní špatně přečetla přezdívky a reagovala jinde, ale výsledek byl stejný. Ano, někdy se to chytne všude, navíc takové vážné téma, ale já to beru jako názory a né hádky a hlavně jsme se pohnuly dál. Jak jsi psala, je správné říct si svoje, ale pokud druhý reaguje jinak, na pro nás jasnou věc, vysvětlíme to podrobněji, jestli se třeba neminuly myšlenky a buď je vše ok nebo ne a to pak znamená, že má úplně jiný postoj, ale to je také normální. Nevznikají pak ale zbytečné hádky. Takže v určitém smyslu je jasné, že se něco omílá dokola, jen je třeba poznat, kdy je na čase skončit. Takže já jsem teď vysvětlila do podrobna, jak jsem myslela své články a ty taky. Vlastně už teda víš, že jsem psala celou dobu to, cos napsala ve dvou bodech na konci tvého posledního příspěvku. Jsem ráda, že je konečně jasno a že bude už všechno dobré. Děkuju za komplimenty ohledně rodiny a tak. Snažím se, jak to jde. Taky si nemyslím, že jsi špatná, jen se prostě někdy každý vyjádří nepřesně nebo neúmyslně tak, že to někdo pojme jako urážku apod.....a vznikají spory. Od toho tady ale jsme, abychom si to vyjasnily.
Pokud máš něco ještě k mému příspěvku, napiš mi to, prosím, do zpráv, abychom tady už nerušily téma. Papa, dobrou nc.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Jídelníček

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Celkově ano
    od Návštěvník » sob úno 02, 2013 12:02 am
    0 Odpovědi
    922 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob úno 02, 2013 12:02 am