Skrýt reklamu

Ahoj holky

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Ahoj holky

Příspěvekod Návštěvník » sob lis 24, 2012 12:02 pm

Ahoj holky, tak moc děkuji všem přítomným, dneska jsem narazila na tu jejich reklamu ale jelikož nemám moc peněz a každou korunku dvakrát obrátím, tak jsem si chtěla něco zjistit a děkuji moc za diskusi, že tohle by mě fakt mrzelo.....
Jinak Petra Kladná bude asi úplně mimo mísu, mě bude za necelý měsíc 21 a už od malička jsem byla tlustá abojovala s tím sportem i dietami, jenže i tak, když mi bylo 15 vážila jsem 123 kilo, ale přišla jsem na střední atam jsem v prváku asi 10 schodila, pom to pár let zase nešlo ať s pilulemi ne bez… ve čtrťáku okolo osmnáctého/de­vatenáctého roku jsem začala dost blbnout a i dřív se mi stávalo že po jídle mi prostě v hlavě secvaklo a já šla zvracet, ale pak do toho stresy z matury no a výsledek bylo nějakejch 90kilo čili o 20 míň a to za půl roku, jenže za jakou cenu, nikdy se nesmim normálně najíst a zuby mi jdou pomalu do háje, ale i přesto jsem dál bojovala s kily navíc a teď i s nutkáním zvracet po každém jídle, a není to nic moc, nedokázala jsem v sobě udržet nic, a po každém jídle jsem prostě ,,musela,, jít do deseti minut zvracet…
před rokem jsem se odtěhovala od rodičů do prahy za prací, taky žádná výhra, práce nevyšla tak jak jsem čekala a já byla 3 měsíce bez práce, od té doby co ji zase mám se prostě snažím, v době co jsem znovu práci získala jsem na tom byla tak že mi na jídlo prostě nezbývalo a já jedla jednou za 3 dny… okolo listopadu už se vše začalo zlepšovat, dokonce jsem měla i druhou práci a dost nabito, krom toho že jsem 9 hodin denně recepční (sedavá práce) tak ještě šiji no a tak se stalo že jsem si nabrala moc zakázek a v noci téměř nespala k tomu ještě minimum jídla no a tak jsem asi za dva měsíce zhubla asi deset kil teď mám 78 a hodně se hlídám, šití jsem musela omezi, protože mě ničil ten nedostatek spánku a bylo to dostž i vidět..... jinak teď je mi skoro jednadvacet, plat mám 12–13 tisíc čistýho nájem 7 k tomu open kardt a splácím 60ti tisícovej dluh, měřím 168 vážím 78, a moje jídlo na den je 5 jablek, 1× miska ovesných vloček s mlíkem a dva krajíce černýho chleba, a k tomu tak 3cigára pohyb mám taky ale zhunout to nejde, vím co je chtít kouzelnou piluli co pomůže.......­............
Takže holky děkuji vám moc že jste mi takhle ušetřili penízky a všem přeji hodně štěstí
mějte se krásně Míša.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ahoj holky
    od Návštěvník » pát čer 08, 2012 10:01 am
    0 Odpovědi
    1361 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    pát čer 08, 2012 10:01 am