AHOJ…je mi líto,že to jenisil nefunguje…ono čekat výsledek po 14dnech a ani trochu nezměnit jídelníček je tak trochu špatně…o) Nalákali mě,rozhodnutá jsem byla skálopevně(ne,nevyhazuji peníze,vůle zhubnout je stále pevná) a zatím to vychází báječně. Té diskuzi v reklamě nevěřim,je to napsané až moc stroze. Já jsem reál holka,co Vám píše pravdu.Takže…
Dobrý den,tak mám velmi dobré zprávy. Po měsíci užívání)půlka 1balení) Weight loss- tedy jedna tableta denně při snídani, jsem shodila 4kg. Netřeba to přehánět dvojnásobnou dávkou-to je spíš pro ty více obtloustlé.
Protože sem taková jaká jsem,ještě jsem nezačala řádně cvičit. Ale Weight loss mě znova naučil jíst pravidelně menší porce-protože zkrátka nemáte chuť mít přecpané břicho. A jedla jsem skoro to samé co předtím-méně sladké a smažené-více ovoce a zeleniny, žádná přeháňka,jen malá úprava jídelníčku.
Balení mám dvě,takže budu pokračovat a začnu cvičit,když vidím ty malé úspěchy bez větší námahy..slíbila jsem,že napíšu…tak zase za měsíc pa reagovat
Svá slova jsem zkopírovala z jiné stránky,kde se mě též ptali..Výrobek je z U.S.A. a tam jsou všichni jak prasátka…věřte mi,stačí málo. mavam