od Návštěvník » čtv pro 20, 2012 8:01 pm
Ahoj, já už jsem tady psala průběh mého hubnutí, během 3 měsíců necelých jsem zhodila 13 kg..co se týče těch příšpěvků ohledně toho, že Vám lékař nepředepíše Lindaxu, když vážíte např při 173 cm 73 kg, tak podle mě ten lékař dělá dobře a chrání tím Vaše zdraví..tyto léky jsou totiž pro lidi, kteří mají OPRAVDU už velkou nadváhu a obezitu, jako jsem třeba měla já, která jsem při 172 cm vážila 100 kg a díky tomu jsem se cítila velmi zle a měla jsem zdravotní problémy...Lindaxa a podobné prášky podle mě opravdu nejsou vhodné pro dívky/ženy, které mají normální váhu,nebo dvě tři kilča nadváhu,ale pro ty, které mají OPRAVDU problém..při přečtení vedlejších účinků a co všechno to může postihnout jsem do toho šla opravdu jen proto, že mi doktorka řekla, že mi metabolismus nefunguje už jak má a že mi to doporučuje jako startovní berličku, mít třeba 75 kg,nebo i 80 , tak do toho určitě nejdu...takže se opravdu nedivím, že při normální váze nebo lehké nadváze doktor léky nepředepíše..a na černo bych to být Váma nezoušela, nikdy nevíte, jakou s prominutím sračku Vám kdo prodá a až budete nemocné, tak je jak se říká pozdě bycha honit....ještě k příspěvku dívky, nebo ženy, která má při 173 cm 73 kg...index hmotnosti říká, že máte normální váhu, takže už proto podle mě doktor nepředepíše prášky určené k léčbě obezity..ale je pravda, že to je na lékařích,každý doktor je jiný, některý to napíše v poho,ale ti normální a podle mě rozumní ne..
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !