od Návštěvník » úte dub 09, 2013 11:02 am
Ahojky všichni, jsem ráda že jste se ke mně přidali. Sice nás není moc ale to je nakonec možná dobře. Jak jsem už psala tak mám několik pokusů za sebou ale pokaždé se to nějak zvrtlo a váha šla zase nahoru. Ale vím že to jde a to docela dobře. Je to už docela dlouho ale tenkrát jsem jedla opravdu všechno. Ráno vydatná snídaně byl asi základ a potom jsem už trochu ubírala. Ale k obědu jsem si dala třeba i knedlo, vepřo, zelo. Jedla jsem menší porce a hlavně polévku. Pokud jsem měla chuť na sladké tak jsem si ho dala. Ne celou čokoládu ale kousek a musím říct že mi to stačilo, a protože jsem si to nezakazovala tak jsem na sladké ani neměla moc chuť. No a jelikož nejsem moc sportovně nadaná tak do cvičení jsem se musela docela nutit. A to je taky docela hrůza.No ale necvičila jsem denně ale tak třikrát až čtyřikrát týdně. To jsou pro mě docela muka ale překonala jsem to a měsíčně jsme dala dolů až pět kilo. A opravdu mi to nedělalo žádný velký problém. jen ta výdrž kdyby byla. No snad to tentokrát vyjde. Rozhodně se kvůli tomu nebudu stresovat nebo si nadávat že jsem to zase nezvládla. Takže pokud to půjde tak budu moc ráda a když ne tak se taky svět nezboří. Takže jak jste na tom půjdete se mnou do toho nebo na to budu sama? Pa Nata
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !