Skrýt reklamu

Ano,

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Ano,

Příspěvekod Návštěvník » pát říj 25, 2013 11:01 am

Ano, zní to krásně za měsíc 10 kg, nebo na jejich stránkách i mnohem větší úspěchy, ale právě ta garance vrácení peněz při neúspěchu při hlubším prozkoumání vlastně není - není kam se obrátit -((.Navíc nedůvěryhodné je i to, že příspěvky na stránkách jsou víceméně jen pozitivní a navíc jsou jen za letošní květen a průběžně se posouvají, jak dny ubíhají. Já např. objednala 31.5.(úspěchy mě ohromily-mozek přestal fungovat-))!) a příspěvky,co jsou tam teď z června, měly datum do 31.5. Také "akce" v den mého objednání (31.5.) byla jen do 31.5., ale další den se posunula (světe div se) do 1.6., další do 2.6. atd.Takže jen silné lákadlo... Bohužel chytne se každá (-ý) "zoufalec". Mě má balík dorazit dnes - tak ho prostě nepřevezmu, protože jsem se s firmou nemohla dál zkontaktovat a na další se zeptat (ani nechápu, jak nějaké paní mohli po tel.poradit jídelníček a prý dostala navíc i nějaký krém..???-samozřejmě tuto paní kontaktovat není možné). Jinak přeji úlevu od průjmů - sice jako klistýr dobrý a třeba i nějaký úbytek váhy tím pádem zaznamenáte, ale zdraví máme jen jedno, že? A bohužel se na důvěře stále vydělává-(((! Gratulace všem, kterým funguje bez zdravotních následků - každý jsme nějaký...

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<