Skrýt reklamu

Z baculek do plavek II.

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Z baculek do plavek II.

Příspěvekod Návštěvník » ned úno 17, 2013 8:01 pm

Z baculek do plavek II.

Dobrý den! Jenom je důležité vědět, že Emulips Forte a Emulips Slim nejsou vhodné pro těhulky a kojící maminky, pro ty je vhodný Emulips (klasický), prodává se ve dvou velikostech (kdy větší je výhodnější, je v ní 30 dávek zdarma), a v několika příchutích (natur, citron, skořice,vanilka,česnek a anýz-zvlášť vhodný pro kojící maminky,nejlepší na prdíky a koliky u miminek,já používám i u starších dětí,kdy např.syn měl obrovské problémy po hruškách).
Emulips Forte má v sobě navíc 4 bylinky, je až 4x účinější než klasický Emulips,ale právě kvůli těm přidaným bylinkám není vhodný pro těhulky a kojící. Emulips Slim je 2složkový, obsahuje kapsle a drink (kapsle hlavně štěpí tuky, drink obsahuje 11 bylin,vyplavuje škodliviny z těla,zrychluje metabolismus,je dobrý na ledviny,atd., E.S. působí na problémové partie, pro ještě lepší výsledek je dobré přidat trochu pohybu, což v letním období myslím pro nikoho není problém, stačí svižná procházka nebo projížďka na kole. Jinak tím že je detoxikační a vyplavuje z těla škodliviny,tak není vhodný pro těhulky a kojící, protože by se tyto látky dostávali do mlíčka.
Jinak Emulips a Emulips Forte jsou výborní při zažívacích problémech, nadýmání, pálení žáhy, zácpě (z vlastní zkušenosti musím potrvdit opravdu úžasný účinek),atd.
V případě zájmu mohu zaslat více info, i výše uvedené výrobky (i další produkty OKG, které řeší opravdu celou řadu zdravotních obtíží, a mě i mé rodině už dlouho a dobře pomáhají zvládat řadu obtíží), poštovné zdarma. Kontakt mackova.simona@email.cz V případě zájmu se těším na kontakt s Vámi, poradenství zdarma je samozřejmostí!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron