Skrýt reklamu

Lidi co blbnete?

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Lidi co blbnete?

Příspěvekod Návštěvník » stř říj 30, 2013 4:01 pm

Lidi co blbnete?
Acai berry, Caralluma a jim podobné je pouze lákadlo na lidi. nebo myslíte, že ti lidé zhubli jen tak? Jsem výživový poradce a trenér právě podobných lidí. Nebudu zde úmyslně uvádět kontakty na mě, abych nepůsobil jako reklama. Nicméně Vámi zmi%nované tablety jsem ze zvědavosti zakoupil. A co s tojí v drobném návodu? No jedině to, že doporučují POUZE jako doplňek při cvičení a dietě. Tzn že to nefunguje. Pokud Vám za 1000 Kč zabalím třeba antikoncepci a budu Vám tvrdit, jak moc se po nich hubne, tak zhubnete. Ale pouze pokud budete držet dietu a cvičit. Jsou to velice jednoduché počty. Jestli nemám Výdaj kalorií, nemůžu mít tak velký příjem. To je logicé. Jestli se do belíku vejde 10 litrů, nemůžete do něj nalít 15 litrů. V ničem jiném to kouzlo není. Tyto tablety jsou PODVOD jak ze zoufalích lidí vytáhnout peníze. doporučuji být sebejistý a vyrovnaný člověk. Pka máte čanci na úspěch. Jinak ne. Je to o psychice a vůli. Nic jiného. Mý klienti, podotýkám silně obézní, si dnes libují, jak se jim změnil život. cvíčení pro ně není noční můra, ale stal se jim koníčkem. To je ten pravý přístup. Ne se cpát tabletama a mezi tím, ám skrytě iodchází játra a další části těla. stačí se pouze zamyslet, že zkrátka bez pohybu jen tak výsledek nepřijde. Pokud někdo do slova fyzicky dře celý den v práci, je vyrýsovaný a štíhlý. jestli někdo 12 hodin sedí a pak se nají a opět jen sedí doma, nemůže nikdy tohoto výslůedku dosáhnotu. Zkrátka PŘÍJEM se musí rovnat VÝDEJ. Nic jiného za tím nehledejte. Utužte těla, hýbejte se, sportujte v rámi možností. Tu půlhodinku až hodinku si vždy najdete. Necvičte večer před spaním. doporučuji tak 2 hodiny před spánkem, aby se tělo zklidnilo. Pak klidný spánek a odpočinek je nejlepší pomocník. Lepší než tabletky, které do sebe bezhlavě ládujete. Za tyto peníze máte pernamentku do bazénu, do fitka a podobně. Staší pouze myslet hlavou. Ne myšlenkami, že na to nemáte.
Zdrvaím Vás a přeji mnoho úspěchu. petr.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek