Skrýt reklamu

x Nepsala jsem nic o takhle moc obézních lidech

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

x Nepsala jsem nic o takhle moc obézních lidech

Příspěvekod Návštěvník » sob říj 13, 2012 7:03 am

x
Nepsala jsem nic o takhle moc obézních lidech. Tam je to jasně selhání jedince, že to nechal zajít až tak daleko a nezačal s tím něco dělat včas a i kdyby to bylo tou nemocí, tak i tam měl něco dělat dřív. Psala jsem o "běžném" člověku s nadváhou.
Taky jsem nepsala nic o výměně salátu za vepřo knedlo, ale o tom, že někdo (třeba jásmajlik - 42) nemá možnost se v práci stravovat. Jsme na kraji města, "průmyslová zóna", obchod s potravinama tady v dosahu není, nejbližší restaurace je přes dva kilometry a jo, máme něco jako kantýnu, ale tam maj jen majonézový saláty a bagety smajlik - 70. Já si skoro denně vařím a nesu si krabičky, ale chápu, když na to nekdo zrovna čas nemá a je buď o hladu nebo nakonec sežere tu bagetu. A on takový salát z předchozího dne bude asi fakt lahůdka, i když to zabere míň času než to vepřo knedlosmajlik - 42. A beru taky v potaz to, že ne každýmu chutná třeba syrová mrkev a je z takovýho obědu nadšenej nebo najezenej. Třeba moje kolegyně má ze syrový zeleniny křeče v žaludku, já zas nesnesu to doporučované jablko.
A ohledně babičky, bezva, šedesát kiláků na kole je super výlet. Každej ji taky nemá v baráku nebo hned vedle. A co, ona snad ještě nějakej pátek vydrží a když ne, její smůlasmajlik - 42
Nechci hledat výmluvy, ale dokážu mít pochopení pro ty, který to nemají tak lehké, jak by se zdálosmajlik - 26. Taky mi dost vadí takové ty odsuzující kecy, protože nikdo neví, co má ten člověk za život, jestli se třeba nestará o postižené dítě nebo rodiče a na výběrovou šunku prostě nemá a nezbývá mu než jíst levné hnusy, natož mít třeba čas na sport. Kde by asi tak vzal čas, prachy a energii na zdravý životní styl? Dokud si někdo neprožije totéž co ten dotyčný nebo o jeho životě neví něco víc, nemá právo ho soudit.
A jak už jsem psala, stokrát radši budu mít obézního člověka s dobrým srdcem a povahou, a který třeba neviděj jen sami sebe a svoji postavu a ten čas raději věnují někomu blízkému kdo to zrovna potřebuje, než vystajlovanou fiflenu, která (který) posuzuje lidi jen podle vzhledu a jejíž morální kvality jsou na b

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek