Skrýt reklamu

Objednala

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Objednala

Příspěvekod Návštěvník » ned lis 18, 2012 8:00 pm

Objednala jsem a za 3 dny obdržela přípravek Weight Loss za 990,– Kč. Nic jsem nechtěla uspěchat a proto jsem zašla na diskuzi, hlavně se podívat na zkušenosti jiných. Byly tam samé ódy na velké úbytky váhy ani jedno negativum. Zapojila jsem se do diskuze a zmínila se o tom, že se mi ale nelíbí, že mi nepřišel ani doklad o zaplacení a že jsem si přečetla(v jiné diskuzi)o tom, že o ceně se dá smlouvat. Zdálo se mě to také drahé. A v případě neúspěchu jak po 60 dnech reklamovat a chtít peníze zpět ?
A ejhle. Napsala jsem 2 příspěvky a oba zmizely. Z toho jsem poznala, že něco u této firmy či co to je, není v pořádku. Nemám ani adresu ani číslo mobilu, čistě jen zmačkaný návod k užití, který byl přiložen k přípravku. Napsala jsem tedy do diskuze 2 upozornění, že mažou mé příspěvky, ale ty zmizely také okamžitě. Od té doby to vypadá, jako by diskuze ustala a nikdo nic nepřipsal.
Naletěli jsme podvodníkům, vážení. Dnes odpoledne jsem tedy ještě jednou zkusila stránku, na které lze přípravek objednat, na které opět bylo napsáno „jenom dnes sleva za 990,–Kč“. Vykřížkovala jsem ji a ejhle, hned vyskočila nová nabídka – balení za 790,– Kč.
Co k tomu dodat, podvodníků v této zemi je stále víc. pocitac

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron