od Návštěvník » pon říj 01, 2012 3:01 pm
Tak ty rady mi tedy přijdou jako dost utopické. Neříkám, že se nenadnou vyjímky, ale už vidím, jak v restauracích, kde je v době poledních menu šrumec a servírky a kuchaři se často musí pořádně otáčet, jásají nad takovým zákazníkem, který jim řekne, že z kachny chce výlučeně prsa, místo sýrové omáčky zeleninu zapečenou se sýrem, dresink na salát zvlášť a z čeho že se to vlastně ten salát skládá... Neřkám, že se to občas takhle nedá udělat, ale diskutovat takhle nad tím každý den nebo často, na to bych neměla nervy. To samé s tím ulupováním, dáváním bokem, atd. To už si raději fakt dám na menu ten salát a vím, že se toho kopa, docela se toho najím, když je to s polévkou. Opět, nakombinovat polévku nezahuštěnou s vyhovujícím salátem, to se taky povede jednou za čas, tak jím polévky občas všechny a jde to taky. To samé ten salát, opravdu to často nebývá lehké ani za mák, spousta dresinku, k tomu pečivo smažené na tuku či naopak žádné nebo k tomu smažený sýr či jiné nevhodné bílkoviny, je to fakt věda. Já střídavě dietním a nedietím už taky pár let, tak výsledek s těmi poledními menu je, že si vařím sama a nosím do práce krabičky nebo si dám ten salát a běžné jídlo jen v rámci porušování diety, tho je taky hojně. Jinak tedy, jak člověk občas viděl třeba ve Jste to, co jíte, že by odvážili přílohu či přesně sypali z rukávu gramáže a kvalitu masa, to je taky úplná utopie. Mají toho v poledne fakt moc, taky je to o lidech a ani v jiné časy je to prostě o tom, kdo obsluhuje. Taky ty rady, že se člověk má zeptat na uezniny, co to obsahuje, kolik procent masa atd. tak jsem to zkusila v jednom případě na třech místech. Tak na dvou se mi vyloženě vysmáli, co já si husa myslím a na třetím že prý neví.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !