Skrýt reklamu

Vážené dámy a pánové

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Vážené dámy a pánové

Příspěvekod Návštěvník » pát pro 14, 2012 8:00 pm

Vážené dámy a pánové, našla jsem si toto fórum od kterého čekám pravdivé lidské zpovědi na obyčejné dotazy, které máme my prostorově výraznější.Nebudu všechny unavovat teoriemi o nespravedlivosti světa v tom, že holt někomu spalování funguje na 110% a u někoho si organizmus bohužel dělá ze svého Já šoufky v podobě tukových zásob na zlé časy. Chci se s váma podělit o své názory na podpůrné berličky, které sháníme a užíváme ve snaze ubrat z hmotnosti a vylepšit skóre svého BMI.Okusila jsem snad už vše, co náš trh nabízí. CLA, jablečný ocet, LIPOXAL, LINDAXU.......Jedno už dneska vím - pokud máš kladný vztah k jídlu a není ti líno si nachystat, tak ti nepomůže ani svěcená voda. U těchto podpor v tabletách je jeden veledůležitý moment přijmout fakt, že pokud chci jíst tak, jak jsem zvyklá dosud a pokud nehodlám vyvinout pravidelnou činnost, která bude spočívat ve cvičení nebo posilování, nemá snad ani smysl s berličkama začínat. A to říkám se vší zodpovědností !!!!Jsem zvyklá nazývat věci pravým jménem a na nic si nehrát, tak ani zde na tomto fóru nebudu pět ódy chvály na zázračnou moc chemie, kde po požití tablety se mi něco přepne v mozku, metabolizmus přejde do polohy SUPERSPEED, já, aniž bych pociťovala hlad budu euforicky a s dobrou náladou vykonávat veškeré činnosti, nebudu ani vědět, co jsou to vedlejší příznaky oné výše zmíňované chemie a budu ubírat na váze, což poznám na konfekci již za týden?
Opravdu vím, co mluvím a tak říkám zpočátku se může zdát, že to opravdu zázračně zabírá.Člověk má ve chvílích startu nové redukční etapy chuť a tah a také vědomí toho, že jsem za 3-měsíční balení dala cca 1000,-Kč mě nutí /pokud nehýřím miliony/ poněkud kočírovat chutě a pocit hladu. Ale to přejde, brzdící mechanismy se oslabí a nastane realita. hlad je, chutě mi nikdo neodmáznul, pokud ještě k tomu reagujete na stres a zátěž oním známým ,,útěkem k lednici" / tak jako já/, tak si nedělejte iluze.Můžete mít v sobě pilulku a uděláte to, co by jste udělali i bez ní. Najíte se.
Je mi líto, pokud jsem zklamala některé a vzala jim naději. Pokud by tomu tak bylo a lindaxa a podobné preparáty, za které dáváme nehorázné peníze ve snaze o zdokonalení svého zevnějšku a také zdraví měla takové účinky, které si mnozí snažíme namluvit, bylo by to na Nobelovu cenu.Kolik by na světě ubylo cukrovkářů, kardiaků, umělých kloubních náhrad! Kolik by přibylo modelek?
Vážení, omlouvám se za poněkud rozsáhlý příspěvek, ale jen změna životního stylu, silná vůle, změna stravovacích návyků a doživotní - s důrazem na DOŽIVOTNÍ omezování je to pravé ořechové, co nese s sebou výsledek.Je mi líto, ale je to tak.
Jsem jedna z nás, jsem taky prostorově výraznější. Vím co je jo-jo efekt, mám zdravotní komplikace, které s sebou obezita přináší, pracuji jako zdravotní sestra.
Doufám, že jsem neunavila některé z vás tímto rozsáhlým příspěvkem, ale tak, jako nevěřím na zázraky v životě, nevěřím ani na zázračnou moc tabletek na podporu hubnutí. Je to jen a jen o osobním přístupu.Pokud to ale chcete zkusit, držím vám palce.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek