Skrýt reklamu

Zdravim .)

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Zdravim .)

Příspěvekod Návštěvník » úte led 08, 2013 4:05 am

Zdravim .)
Jsem asi jedna z tech, kterym lindaxa vyrazne pomaha.. Zkousela jsem nekolikrat hubnout. Sportem a zdrvou vyzivou, vzdy to ztroskotalo na tom, ze prvni mesic to slo krasne, druhy taky, ale treti mesic se vaha zastavila a dalsi mesic neslo ani deko dolu, coz me demotivovalo a s hubnutim jsem prestala. Dnes zacinam seste platicko, takze budu koncit druhy mesic s lindaxou. Zacinala jsem na rovnych 100 kg a dnesni vazeni mi ukazalo 88 kg. Musim rict, ze vedlejsi ucinky se na me temer vubec neprojevuji, kdyz mam narocnejsi den, tak jsem vecer trochu naladovejsi, ale navaly horka a buseni srdce nepocituji vubec. Zacala jsem vic pit a to jenom cistou neprelivou vodu, uplne jsem vynechala pecivo a jim trikrat denne, hodne ovoce a zeleniny a co nejmin sacharidu. Pokud si dam jednou za cas nejaky dalamanek jsem pak neprijemne nafoukla a citim se plna cely den, coz neni vubec prijemne. Zapojila jsem do denniho radu i fyzicke vyziti, vsude chodim pesky a rano posiluji na brisko, aby co nejrychleji spadlo a vsechno se vsim pusobi strasne intenzivne. Nekdy si zajdu zaplavat, ale obavam se, ze pri studiu VS se toho da stihnout malo. Ted mam prave obavy, ze jakmile se vratim do skoly, kde vetsinu dne travim sezenim na prednaskach, vaha se prestane hybat, ale doufam, ze to nejak zvladnu a casem se dostanu na vysnenych 70 kg. Je to beh na dlouhou trat, nejtezsi faze prijde, az lindaxu vysadim a budu se snazit vahu udrzet. Nyni jsem vsak stastna a tesi me, jak si okoli vsima zmeny a ja se sama sobe vice libim ) .. Lindaxu doporucuji tem, kterym nejde klasicke hubnuti sportem a zdravou stravou. A preju vsem hodne stesti pri hubnuti! ) a vsem, ktere jsem psaly sve uspechy moc gratuluju a preju hlavne vydrz! s004

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zdravím
    od Návštěvník » čtv čer 07, 2012 2:02 am
    0 Odpovědi
    1881 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    čtv čer 07, 2012 2:02 am