Bohužel, kavitací nezhubnete. Měřitelný momentální úbytek může zajistit lymfodrenáž - která vytlačí vodu z ošetřované partie a někdy se opravdu naměří o nějaký ten mm méně, ale stejný efekt bude když vynecháte kavitaci a podstoupíte pouze lymfodrenáž. Voda do těla se zase po chvilce vrátí...tuk takto mizet nemůže, to je reklamní tah. Stejně funguje i levný vibrační masážní přístroj v kombinaci s kofeinovými gely...za desetinové náklady.
Všiměte si, že jednou z nejdůležitějších informací ke kavitaci je dostatek tekutin před výkonem...ten totiž zajistí, že tělo vodu alespoň trochu v těle zadrží a tak budete mít při měření nějaký cenťák navíc, lymfodrenáží se voda zase vytlačí a efekt "hubnutí" je hned

. Byla jsem na kavitaci brzo po ránu a vodu mi tělo nějak nezadrželo, taikže se mi stalo dokonce že před jsem meřila méně než po kavitaci a následné lymfodrenáži...takhle vyděšenou odbornici na kavitaci jen tak neuvidíte....nevěděla co říct...a pak to svedla na mě, že jsme málo asi pila....Bylo mi jí líto, nezlobila jsem se na ní....ale vím definitivně, že tohle je opravdu nesmysl