Skrýt reklamu

hubnutí pomocí hypnózy zkušenosti

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » ned čer 17, 2012 4:15 pm

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: hubnutí pomocí hypnózy zkušenosti

Příspěvekod podpora » pon srp 20, 2012 8:00 am

Zhubněte s Hypnózou a Terapií TFT, zapomeňte na diety a váhu si udržíte i do budoucna. Protože s každou dietou se jednou přestane a pak za čas přijde jo-jo efekt.
Je důležitý individuální přístup ke klientovi, protože na každého zapůsobili jiné vlivy a příčiny, kvůli kterým přibral váhu a nedaří se mu zhubnout.
Většinu programů na hubnutí sestavují přirozeně štíhlí lidé, kteří s hubnutím nemají vlastní zkušenost. Já vlastní zkušenosti s dietama a také s hubnutím pomocí Hypnozy a TFT mám a proto vím, o čem mluvím. Přirozeně štíhlí lidé vám můžou dávat dobře míněné rady, ale ty jsou k ničemu. Pochopit člověka, který chce zhubnout může jen ten, kdo si to prožil sám na vlastní kůži, ať si říká kdo chce, co chce. Za pravdu mi dává fakt: Proč tolik programů na hubnutí nefunguje? Tato vlastní zkušenost mi pomáhá navázat s klientem kontakt s porozuměním a vcítěním se do problémů druhého.
Budeme spolu pracovat na přirozeném přístupu k jídlu, na vašem hladu, nebo posedlostí k jídlu. Dále zkrotíme chutě, které vás trápí. Uklidníme vaše emoce vztahující se k jídlu a dostaneme se i k motivaci ke zdravému pohybu. Váš metabolismus bude jásat !!! A bude spolupracovat s vámi a s vaším tělem ve váš prospěch. Za práci, kterou na sobě odvedete, vám bude odměnou vaše vysněná štíhlá postava.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí muži

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek