Skrýt reklamu

zlatá vajíčka na hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

zlatá vajíčka na hubnutí

Příspěvekod Návštěvník » sob kvě 05, 2012 9:26 pm

zlatá vajíčka na hubnutí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: zlatá vajíčka na hubnutí

Příspěvekod podpora » čtv kvě 10, 2012 7:34 pm

budu raději inko, mám se zač stydět…začala jsem brát zl. vejce, jelikož se mi nedařilo zhubnout normálním způsobem a teď se vtom trochu plácám. Mám velké změny nálad, když vysadím, když je beru jsem zrychlená, vše stíhám a zvládám, ale mám vedlejší příznaky, jako je bušení srdce, návaly, pocity úzkosti, nespavost..jenže jsem schodila již 10 kg a dalších 5 chci schodit a tak nějak si nemůžu pomoci a objednávám přez net další a další.. vím, že mi to škodí, ale ta schozená kila jsou mi příjemná. Navíc vysadím a žeru a žeru… má někdo zkušenost? Už nevím, jak dál..
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Re: zlatá vajíčka na hubnutí

Příspěvekod podpora » stř kvě 30, 2012 3:14 pm

Taky mám, ale řekla bych to asi takhle, za to, co ti to v těle zničí těch pár kilo určitě nestojí.-( Užívala jsem to já i přítel, ale nějaký výrazný úbytek nebyl... jen taková podrážděnost, malátnost... má to opravdu hodně vedlejších účinků, i proto to lékaři neradi píší.... abych řekla pravdu, lépe na mě působí dělená strava, kdysi jsem ji držela skoro 2 roky a shodila jsem kolem 20 kg... postupem let opět pomalu nabrala, ale i díky hormonální léčbě atd. nyní jsem se do ní znovu pustila a po 2 měsících mám 7 kg dole.... nehladovím, neničím si zdraví chemií.... ještě to zkus zvážit, zda ti ty vedlejší účinky, co by ti mohly ty léky v těle poškodit, za to stojí.

Naposledy oživil Anonymous v stř kvě 30, 2012 3:14 pm
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí ženy

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek