Skrýt reklamu

Přeji

Informace o dietách, které jsou nejznámější a které Vám zabírají? Přidejte i Vy svůj komentář!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Přeji

Příspěvekod Návštěvník » čtv srp 09, 2012 1:02 pm

Přeji krásný podvečerSmajlík ráda bych se s Vámi podělila o mou zkušenost jak zhubnout bez větších hladovek. Dostala jsem doporučení od své kamarádky když mě trápila přebytečná kila po porodech . Mám 2 děti po 2,5 roce a jsou to pěkný raubíři tak jsem jsem se ládovala čokoládou na nervy neustále každý den 1 i 2 tabulky abych přežila.A ještě k tomu štítnou žlázu hodnota hormonu kolísavá takže ta nejhorší co může být Letrox 150 denně jinak jsem vraždila.Po vybrání 1 lahvičky se mi jak upravilo zažívání , které mě trápilo po porodech a nejsem určitě sama kdo je má .Tak jsem se cítila daleko lépe a i jsem si zašla na endokrinologii kde jsem měla kupodivu hladinu hormonu naměřeno v lepším čísle .A také jsem i shodila neuvěřitelných 7 kg bylo to jako zázrakem cítila jsem se báječně konfekční velikost šla s 40 na 38 SUPER pocit. Pokud to budete také chtít zažít ráda se podělím. kinstova.tereza@seznam.cz

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Druhy diet

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek