Skrýt reklamu

nejlepší sport na hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 15, 2012 1:44 pm

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: nejlepší sport na hubnutí

Příspěvekod podpora » pon srp 20, 2012 8:03 am

Osvědčený běh - nepotřebujete na něj žádné příslušenství, kromě padnoucích sportovních bot. Velkým problémem bývá ale místo na běhání. Já chodím do sportovního areálu, je to sice zacházka, ale chůzí se alespoň zahřeju. Spálíte cca 1700 - 2700 kj podle rychlosti běhu.
Aerobik - chodila jsem ho cvičit do tělocvičny, ale instruktorka otěhotněla a už mě to nebaví s tou náhradní. Cvičební DVD mě taky nebaví. Aerobik může být vcelku sranda, sestavy se hodně obměňují a hudba vás rozehřeje. Spálíte cca 1300 kj a více podle druhu.
Tae-bo - je to kombinace karate, boxu a tanečního aerobiku. U nás tae-bo není, takže cvičím podle DVD s Bíllym Blanksem. Krásně mi zpevnil problémové partie jako jsou boky a hlavně ten tuk, co se usazuje na ledvinách a fakt nechutně kouká z kalhot. Spálíte přes 2000 kj/ hod.
Cyklistika - K tomu nemám, co říct. Jeho výhoda je, že nezatěžuje klouby. Zpevňuje hlavně nohy a spálíte 2000 kj.
Tenis - ten jsem si hodně oblíbila v poslední době. Potřebujete hlavně dobrou a lehkou raketu. Žádné speciální oblečení nemám. Spálíte přes 2000 kj/h.
Zumba - spojuje aerobic s latinsko-americkými prvky. Je opravdu hodně módní v poslední době, ale mě to moc nechytlo. Přijde mi, že naše instruktorka nám nedává moc zabrat. Spálíte kolem 2000 kj/h.
Posilovací DVD - můžu doporučit hlavně Cindy Crawford, Jillian Michaels, Bob Harper Ultimate Cardio Body, Insanity, P90X
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí muži

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek