Skrýt reklamu

kalhoty na hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

kalhoty na hubnutí

Příspěvekod Návštěvník » čtv črc 19, 2012 4:28 pm

kalhoty na hubnutí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: kalhoty na hubnutí

Příspěvekod podpora » čtv srp 30, 2012 9:42 pm

Protože jsem si Vánoce opravdu užívala, hlavně po té obžerstvovací stránce, ani jsem se neurazila, když jsem pod vánočním stromkem rozbalila hubnoucí kraťasy. Rozhodně si nepředstavuj béžové stahující bombarďáky, jako měla Bridget Jones. Kraťásky jsou černé, bezešvé a moc příjemné na dotek, takže nic mi nebránilo, abych se je rozhodla pořádně otestovat a následně se na Slečně podělit o výsledky.

Jak kalhoty na hubnutí fungují?
V kraťasech (značka Lytess) jsou mikrokapsle, které postupně uvolňují kofein a bambucké máslo – samozřejmě pouze tehdy, když máš oděv na sobě. Pro optimální výsledek se doporučuje nosit kalhoty na hubnutí osm hodin denně, šest po sobě následujících dnů. Sedmý den v týdnu se vynechává. Po 18 dnech už by měl být vidět výsledek. Na zadní straně obalu mě ještě zaujal údaj, že po 18 dnech bych mohla mít o 5,5 centimetru užší boky a o 3,1 centimetru menší stehna. Kdo by to nevyzkoušel?

Po sedmi dnech nošení
Kraťasy jsem nosila z praktických důvodů na noc. Šest dní za sebou jsem tedy cestou do postele vypadala, jak když jdu na kolo, ale za odměnu jsem se ráno probouzela s krásně jemnou kůží. Bambucké máslo se asi opravdu uvolňovalo. Na začátku celé kúry jsem se samozřejmě změřila v těch nejproblémovějších partiích (čísly vás nebudu zatěžovat!). Teď po sedmi dnech jsem naměřila přes stehno o jeden centimetr méně, přes bříško a zadek jsem měla stejně.

Kristýna testovala kalhoty na hubnutí

Věděla jsi, že…? Je důležité měřit se vždy v tu samou denní hodinu, na stejném místě a neprověšovat metr.
Po osmnácti dnech nošení
Onen očekávaný osmnáctý den je za mnou. S kúrou končím, celkově naměřeno o jeden centimetr méně přes břicho, jinak zůstala čísla stejná. Bohužel náročnější zkouškové období mi nedovolilo zdravější životosprávu – kdo by nepotřeboval neustále nějaké laskominky k učení…

Závěrem
Chtěla bych říct, že jsem poněkud skeptická k podobným doplňkům na hubnutí. Takže velice stručně: kraťásky jsou moc příjemné, kůže je po nich vyhlazenější. Ale pokud chceš cíleně hubnout a tvarovat postavu, jen kraťasy určitě nepomůžou. Vždycky a u všeho je nutná úprava jídelníčku a trocha pohybu!
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí ženy

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek