Skrýt reklamu

Zdravím všechny,

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Zdravím všechny,

Příspěvekod Návštěvník » pát srp 31, 2012 7:01 am

Zdravím všechny,
taky se chci podělit o své zážitky s hubnutím. Už od malička trpím nadváhou a nikdy se mi nedařilo to shodit. Často jsem z toho byla hodně špatná.
Vždycky jsem věděla, že je potřeba pravidelný pohyb a správně zvolená strava, ale nikdy jsem neměla tu trpělivost a výdrž, takže to nikdy nepřineslo žádný výsledek.
Jednou mi kamarádka doporučila jakýsi Fitaktivnet, tak jsem si řekla, že se na to podívám a mrknu se na jejich stránky (
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
) a docela mě to zaujalo, ale i tak jsem byla skeptická. Proto jsem zkusila projet internet a zkusit najít nějaké diskuze na toto téma. Pár jsem jich našla a vesměs to byly pozitivní komentáře. Tak jsem si řekla, že to vyzkouším. Ze začátku nic moc, nepociťovala jsem žádnou změnu. Ale po pár týdnech se to začalo měnit a začala jsem pociťovat, že se se mnou něco děje. Začla jsem se pravidelně hýbat a necítila se unavená. K tomu jsem dostala jídelníček, kterého jsem se držela. Celkově můžu říct, že po absolvování se cítím lépe a s klidem můžu říct, že mi to pomohlo a já sama za sebe mohu doporučit.
S pozdravem Míša.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Dieta a hubnutí ženy

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek