Skrýt reklamu

správné stravování pro hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » stř čer 27, 2012 9:09 am

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: správné stravování pro hubnutí

Příspěvekod podpora » pát srp 31, 2012 6:55 pm

Ahoj všem, prosím o radu: jak správně jíst při hubnutí? jsem už z toho zmatená, poslední dobou slyším různé názory. Např. že od odpoledne už bych neměla příjmat sacharidy, takže k večeři už rozhodně ne přílohy. Druhý názor zas že sacharidy tělo potřebuje i večer, jinak že si tělo v noci nekvalitně odpočine a nervová soustava špatně regeneruje (potřebuje sacharidy). Potřebuju mít nutně i nějaké sladkosti, bez toho se prostě neobejdu - tak kdy to nejlépe zařadit?(je mi jasné, že ne asi pozdě večr u TV). Zkrátka jeslti máte odkazy na nějaké dobré stránky, kde se tohle všechno řeší, jak funguje metabolismus atd. Viděla jsem i pár dílů "Jste to, co jíte" a docela bych podobné info uvítala někde shrnuté, právě třeba na nějakých webovkách. Ještě abych dodala pro info, hodně cvičím (aerobic atd i 3x týdně), s jídlem to mám těžké, dopol to ještě ohlídám, ale pak se to rozjíždí, někdy dost zhřeším nebo nevím, jak co kombinovat...každopádně nehubnu!!!! Kámošky už se pozastavují nad tím, že je to ňáké divné, že na to, jak hodně cvičím, tak to nikde není moc vidět.Díky moc a předprázdninovému hubnutí zda
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí muži

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek