Skrýt reklamu

Yasmin

Informace o dietách, které jsou nejznámější a které Vám zabírají? Přidejte i Vy svůj komentář!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Yasmin

Příspěvekod Návštěvník » ned zář 02, 2012 9:02 pm

Yasmin.Hayatt pošli mi ten tvůj rozbor na ok@greneia.com .. zajímalo by mne to .. a pošli mi prosím i ústav, kde jsi to posílala, a srovnáme to s rozborem akreditovaných laboratoří z Brna a z Prahy ) že by se tolik akreditovaných laboratoří zmýlilo a schválilo tento výrobek na trh? HUH ... tohle je velmi zajímavé, co píšeš .. prosím, pošli ) podíváme se na to )
PS viz Tvůj text nejde o to, jestli jsem po něm hubla či né, jde o to, že se mi díky jeho užívání objevily šílené vedlejší účinky a nejsem sama. dala jsem ho tedy na rozbor a světe div se, je to humus na odrovnání zažívacího traktu !!! fuj, nejsem sebevrah !!!
osobně užívám tento výrobek, více než rok .. ve své podstatě rok a 3/4 ... a naopak pravidelným užíváním musím konstatovat, že je mi o mnoho lépe .. mám problémy s tučným jídlem, je mi po něm zle .. atd .. nebýt tohoto výrobku, který dle rozboru jisté Tvé laboratoře má být hnus, mi upravil trávení během jednoho měsíce, i za cenu, že jsem vydržela pár dní časté docházení na toaletu, ale s vědomím, že mi to má upravit trávící systém, což svou funkci 100% splnilo, pokud jsi natolik sebevědomá a jsi si jista svým výrokem, počítám s tím, že mi to zašleš .. samozřejmě zde budu informovat tuto diskuzi, i ostatní to samozřejmě jistě bude zajímat, objevuje se zde spousta lidí, kteří nejsou registrovaní a budou rádi i za jiné informace, než-li od TVÉHO ZMIŇOVANÉHO ÚSTAVU.
Předem díky .. a hlavně upozorňuji ostatní členy, že Emulips není na hubnutí, nýbrž je to pouze vedlejší efekt, jeho hlavním cílem je upravit trávící systém ... respektive tukové hospodářství ..

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Druhy diet

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek