Skrýt reklamu

Ahoj Lenko,

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Ahoj Lenko,

Příspěvekod Návštěvník » ned zář 23, 2012 3:02 pm

Ahoj Lenko,
těší mě, že mám následovníky, ale abych pravdu řekla, nejsem si tak úplně jistá, že Tvůj způsob hubnutí je na trvalé udržení váhy. Já jsem hubla (a ještě stále úspěšně pokračuji) tak, jak jsem popsala ve svém příspěvku "Tak do toho". Ty máš oproti mě jednu velkou výhodu a sice tu, že jsi o 10 let mladší. Ale myslím si, že věk nehraje zásadní roli. Mě se jenom moc nelíbí Tvůj způsob stravování. Stravu si sice rozděluješ na více porcí, ale dopoledne - káva není jídlo!, takže opravdu jez (1 ks ovoce). Pak záleží na tom, co obědváš - pozor na hotová jídla v restauracích apod. - jsou hodně kalorická a hlavně se moc nedá uhlídat, jaké KJ jsou v nich "ukryté". Svačina nebo chceš-li 1. večeře je podle mne v pořádku, ale pozor, paní doktorka Málková nás na "hubnoucím" kurzu upozorňovala, že večeře (u Tebe v těch devět) by už měla být bez sacharidů - tedy jenom bíkoviny ve velmi omezeném množství (nízkotučný jogurt, 50g nízkotučný sýr, 50 g dietní masa), pokud možno bez tuků, téměř žádné cukry (ani ovoce). Co z toho teda zbývá si určitě dokážeš odvodit sama - je to zelenina!!! Tedy žádný lisovaný chléb apod.!!! Sacharidy na noc už tělo nedokáže zpracovat a vesele je ukládá. Mám pro to i důkaz. Zkusila jsem v rámci experimentů 14 dnů večeřet tak, že jsem si brala právě ten lisovaný chléb se zeleninou a 14 dnů tak, že jsem jedla jenom tu zeleninu s bílkovinami. Po celou dobu tohoto experimentu jsem dodržela stejný počet KJ. A opravdu jsem za 14 dní, kdy jsem jedla jenom tu zeleninu bez lisovaného chleba (k večeři) shubla víc než za těch 14 dní s tím chlebem.
Ohledně hubnoucích preparátů - nemohu radou ani zkušenostmi sloužit, žádné jsem nebrala a neberu.
A ohledně cvičení, myslím, že pohybu máš dost, ale já bych klidně s dobrým svědomím v té posilovně přidala i silové cviky (v umírněné formě) - právě ony totiž formují postavu a zpevňují svaly. Já v posilovně cvičím silové cviky, které mě vysvětlila trenérka (trenéři se v každé dobře vedené posilovně dají nalézt) a na závěr si dávám 30 minut aerobní složku (rotoped, běžecký pás, veslařský trenažér, stepper apod., ne najednou, střídám to). Funguje to taky a navíc to bylo na mém těle vidět asi mnohem dřív.
A k antikoncepci Ti můžu říci jenom to, že ji beru už dlouhodobě a na váhu podle mě nemá vliv.
Měj se krásně, přeji hodně trpělivosti a úspěchů a dodávám, že se dá opravdu s pomocí pohybu dlouhodobě hubnout a taky váhu udržet.
Petra

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Dieta a hubnutí muži

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek