Skrýt reklamu

Ahojky ! Ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Ahojky ! Ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti

Příspěvekod Návštěvník » úte pro 25, 2012 4:07 am

Ahojky ! Ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti.Lindaxu beru druhý týden,než jsem začala,krabička se mi doma válela 14 dní,a já pořád přemýšlela kdy začít.Přečetla jsem tady snad všechno.Doktorka mi Lindaxu napsat chtěla,ale pořád říkala,že to zkusíme i jinou cestou.Od porodu jsem během 5 let přibrala 20Kg a loni na podzim jsem si řekla DOST!!!Dělenou stravou jsem do ledna zhubla 8Kg.Ale při představě,že bych jí musela jíst už napořád....Až mě napadlo...zkusit Lindaxu.První den jsem měla pouze návaly horka,no taky jsem si vybrala bezva dobu...!!!Ale další dny nic!Jen žízeň a absolutní nechuť něco jíst!Zvládám dobře jogurty,saláty z okurek,rajčat atd.Jím melouny,broskve a vůbec hodně šťavnatého ovoce.Spím dobře,unavená nejsem a docela mám dost energie,první dny jsem pořád uklízela a pěkně jsem se u toho zapotila.Nejsem ani podrážděná a bušení srdce taky žádné.Podotýkám však,že jsem normální,zdravá a dobře rostlá ženská a při výšce 170cm NEVÁŽÍM 55Kg !!Zatím mám dole 3Kg,ale spíš než váhu sleduju volnost oblečení.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek