Skrýt reklamu

andelka kami: Jo

Seznam jídelníčků, podle čeho je tvořit, rady i tipy!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

andelka kami: Jo

Příspěvekod Návštěvník » pon bře 18, 2013 4:06 am

andelka kami Jo, jmenuje se to přímo Šmakoun, u nás mívali normální a uzený. A je to skoro čistá mílkovina, mělo by to být z bílků. Ale je to docela pevné, takže se s tím dá zacházet jako s kuřecím třeba. A dá se to jíst buď jen tak nebo upravené.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Návštěvník
 

Zpět na Jídelníček

 


  • Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • andelka
    od Návštěvník » sob úno 16, 2013 4:02 am
    0 Odpovědi
    617 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob úno 16, 2013 4:02 am
    Jídelníček
  • andelka
    od Návštěvník » sob úno 16, 2013 8:02 pm
    0 Odpovědi
    542 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob úno 16, 2013 8:02 pm
    Jídelníček
  • andelka
    od Návštěvník » pon bře 04, 2013 12:02 am
    0 Odpovědi
    472 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    pon bře 04, 2013 12:02 am
    Jídelníček
  • andelka Ty jo
    od Návštěvník » stř bře 13, 2013 8:05 am
    0 Odpovědi
    522 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    stř bře 13, 2013 8:05 am
    Jídelníček
  • andelka Hm
    od Návštěvník » sob bře 23, 2013 8:01 am
    0 Odpovědi
    516 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob bře 23, 2013 8:01 am
    Jídelníček

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron