Skrýt reklamu

Já taky vyzkoušela už všechno

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Já taky vyzkoušela už všechno

Příspěvekod Návštěvník » úte dub 02, 2013 3:01 am

Já taky vyzkoušela už všechno. Můj nejnovější přírůstek je stepper, který mi včera půjčila kamarádka. Zatím leží pod stolem. Možná ho i vytáhnu, nejspíš za půl roku, až jí ho budu vracet. Brusle mám od vánoc, byla jsem na nich jednou, moc mi to nejde, rotoped už jsem vrátila, protože se mi na něm kupily hadry. Hula hop neumím používat a švihadlo používat nemůžu, protože máme malý byt. Takže? Co radíte? Asi se na to vykašlat a mít se ráda taková jaká jsem. Pěkný kecy co?

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: Já taky vyzkoušela už všechno

Příspěvekod Karlička » úte dub 02, 2013 5:19 pm

Ahoj,nejlepší na hubnutí je početná rodina, pokud jsou děti malé tak to je lepší , člověk se nestačí ani najíst,než je obstará,nakrmit ,oblíknout, školka , škola,kroužky ,manželské povinnosti.
Čím je člověk starší tím ten pohyb již tak nejde,ale taky to má své kouzlo, nemá zuby a nebo vypadávaj blomby,chodit se mu nechce protože ho bolí celej člověk,tak sportuje v ložnici u televizky.
Když přijedou mladí na návštěvu tak než uvaří pro četnou rodinu tak je tak hotovej ,že ani nejí, z toho ochutnávání mu je už zle.Nejhorší je zvládnout počet dětí,protože odchází z domu jeden za partnerkou a nebo partnerem a domů místo dvou se jich najednou přiženou tři, čtyři,nebo taky pět když mají děti přes kopírák a to dvojčata a doma již jedno školní.To počítám při normálním počtu rodiče a dvě děti.Když máte tři děti tak se počet násobí,pak dochází k situacím, když někdo zazvoní , tak dostane taky najíst ,protože nevíte ke komu patří. Všichni jsou rádi ,že ta domácí kuchyně je tak výborná.No a Bábi ? ta se jak jsem psala ,tři dny na jídlo ani nepodívá ,pije jen kefír a brambory na loupačku a dieta je na světě.
Karlička

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek