Skrýt reklamu

Gratuluji všem co ubývají

Seznam jídelníčků, podle čeho je tvořit, rady i tipy!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Gratuluji všem co ubývají

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 14, 2013 11:01 am

Gratuluji všem co ubývají, Regině pak přeji nový zářivý úsměv se zoubky! usmev
Mě ale dnes není vůbec do ejchuchů, včera mi po dlouhých bojích konečně hospitalizovali manžela . Asi to zní divně to KONEČNĚ, ale v kostce Vám to vysvětlím. Hubnul, ( 8 kg během měsíce), naříkal na bolesti hlavy ( ale protože trpíval vždy na migrény, nikoho z Dr. to moc nezaujalo), předevčírem prozvracel noc, ráno už ani nechodil. Je již 3 týdny na neschopence-, nemohl už v práci vydržet, obvodní Dr. vždy při kontrole nešťastně mačkala papíry s výsledky krve, moče atp..v ruce, když nám říkala , že mu nic není...nastvany2, jenže když hovčera ráno viděla, tak ho radši poslala na internu do okresní nemocnice. Zaplať bůh, vedle interny je neurologie, internistka si pozvala ke konzultaci osvíceného Dr a ten mi muže poslal na CT. Výsledek je nález na mozku( SNAD cysta??) + přeplněné zvětšující se mozkové komory... Ani se mi nechce říkat, že momentálně mi moje hubnutí je fuk. Hlavně ať se něco vyřeší pro něj. Máme 2,5 letého prcka, je to děsná představa, že by byl táta marod, natož.... ani nechci domyslet.
Vím, že to sem vůbec nepatří, ale musela jsem to někomu říct.
Jestli Vám to nebude vadit, nakouknu sem zas pro hubnoucí inspiraci až mi doma svitně trochu sluníčka....

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Jídelníček

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek