Ahoj Viktorky!
Moc Vám gratuluju, je to super! Já jsem bohužel naopak kilčo nabrala.. Byla jsem marod, nic jsem nemohla, tže ani cvičit.. dabel No jo, co se dá dělat... Plánuju cvíčo tak na zítra, ale uvidíme- podle toho jak mi bude.. Po přečtení různých diskuzí mě začalo nahlodávat běhání... usmev Určitě by to bylo fajn, ale nejhorší je ten první okamžik, kdy se k tomu musíte dokopat, že? Na druhou stranu nevím, co by na to řeklo moje koleno... Měla jsem s ním problémy, „vypadávalo“ mi... Ted je to OK, ale kolikrát mě z ničeho nic začně bolet... A je jedno, co jsem dělala- např. týden na horách a koleno bylo dobré.. Jenže pak si usmyslí a bolí jak čert....
Holky, dnes jsem měla kousek jogurtové Milky... nastvany2 Neodolala jsem.. Ale tu čokoládu jsem měla doma aspoň 3 týdny nenačnutou. A to už je úspěch. Dřív mi takhle dlouho nic nevydrželo... To mě asi honěj chutě po té nemoci, když jsem pořádně nejedla... Jen aby to zase brzo přešlo!!!!
Kolikrát jste psaly , že Vám stačí třeba sušené ovoce, ale když přijde na mě.. Já musím mít něco s čokoládou.. Ovocem mě neopijete... Bohužel...placici
Mějte se hezky, já jdu spinkat....