Milá Kloa, tak takhle ne. Všechno jsi to nějak překroutila a tvým vítkám ani nerozumím.
Co myslíš tím, že jsem radila, že máš něco ignorovat? Myslím, že šlo o nějaký tvoje hádky, já se ale s nikým nehádala, tak proč bych nemohla Ivet napsat zase svou zkušenost? My se nehádaly, ale normálně diskutovaly.
proč bych ji měla ignorovat nebo koho?
Mimochodem, ta diskuze začala tím, že jsem napsala, že vše je o vůli a chce to začít s úplně novým životním stylem. Předtím holky právě psaly o chutích a slabé vůli. Ivet pak napsala, že se to děje, když člověk plácá páté přes deváté, ale že pokud má jídlo vyvážené, nic mu nechybí a nedělá to. To může být také pravda.
Já pak poukázala na to, že všichni neplácají všechno jen proto, že jim třeba něco chybí, ale proto, že právě mají nějaké ty špatné zvyky ohledně jídla, může to být i z nudy atd....proto jsem taky předtím napsala, že to chce vůli a začít nanovo a vše změnit. V podstatě jsme s Ivet myslely ale totéž. To je právě to, že se nedá napsat úplně všechno, ale kdybychom se o tom bavily osobně, v podstatě bychom se v tomhle určitě shodly. Pak se to rozjelo nanovo, když jsem napsala, že jídelníček od odborníka je o penězích. No a pak se do toho zapojily i jiné Viktorky a každá to pojala po svém. Já na tom nic špatného nevidím, Kloa. Každá píšeme o tom, co máme doma a o svých zkušenostech apod....Pokud já a někdo jiný vaří pro všechny a nejen pro sebe, tak taky nepíše jen o sobě, že? Ale hlavní je to, že si z těchto příspěvků každý vezme to, co sám chce. Čte tady spousta lidí, kteří sem ani nenapíší, ale zrovna si třeba vezmou k srdci radu od Ivet nebo se vidí v příspěvku někoho jiného. Když tak nad tím přemýšlím, tak ti opravdu nerozumím. Co je špatného na tom, že jsem napsala k Ivet příspěvku svůj postoj? O co ti jde? My se o tom už vůbec nebavily. Mně ani Ivet pak už nešlo o přejídání ze zvyku, psaly jsme dál. Ty ses k tomu vrátila. Pokud si myslíš, že zdravá strava není dražší, než taková ta běžná - nezdravá, tak si to mysli a já si zase budu myslet opak. Každá máme vyzkoušeno to svoje a tím pádem máme jiný názor. Není to ale nic špatného. Takže už to, prosím, nerozpitvávej.
Jen bych ti ještě napsala, že nemám 5 dětí - jestli jsi to myslela ale obrazně, tak promiň. A že víc lidí, má víc peněz, dávno neplatí. Ale to je jedno, protože já si na nic nestěžovala. My jíme v podstatě zdravě.
Já jsem psala všeobecně - když jsem psala o těch penězích versus jídelníček od odborníka.