Má kolegyně v práci se taky dala na cestu hubnutí s akupunkturou.Je to na ní vidět, ale pozoruji její jídelníček, který mi „VELICE, ALE VELICE PŘIPOMÍNÁ DĚLĚNOU STRAVU!!!“ Nejí žádné pečivo, přílohy atd Její jídelníček je velice jednotvárný, jedná se o uzeniny, vařená či dušená kuřecí masa spolu s mraženou zeleninou, vařená vejce, ev. čerstvá zelenina. Z ovoce meloun, nektarinky a jablka. Ranní snídaně se např. skládají z taveného sýra , rajčete a turecké kávy.Takže to je o tom, že se dělí strava a doktorům vylepšujete jejich příjmy.Stačí skutečně změnit stravovací návyky, jíst 5 x denně,pohybovat se, ale to neznamená, že si nemůžete dát kousek čokolády nebo nějakou buchtu. Což u výše uvedeného hubnutí není možné, protože dělená strava toto nezná a je z něj opět JOJO efekt. Dělenou stravu jsem vyzkoušela sama na sobě. Ona výše zmíněná kolegyně mi sdělovala, že by nikdy nemohla jíst věci bez příloh nebo vymýšlet nějaké recepty ,aby to bylo v pořádku a v souladu s pravidly děl.stravy. Ano zhubla jsem, ale pak nastal jojo efekt.
Takže Vážené dámy, slečny a mírné boubelky., pokud nemáte problémy s udržování váhy, úpravou jídelníčku a pohybem a hlavně pevnou vůli tak se výsledek dostaví. Vím to podle vlastní zkušenosti, od loňského roku jsem úpravou stravovacích návyků ( už nikdy dělená), pevnou vůli, dostatečným pohybem a velkým množstvím tekutin(neslazených a bublinkových) zhubla 14 kilo, přes boky jsem dala cca 14 cm a přes pás 11 cm. V obličeji se mi nenadělaly žádné vrásky a prsa se mi nezmenšily ani o cenťák, spíše sportem jsem je zpevnila.
Takže přeji příjemný den Salyusmev