Skrýt reklamu

Můj příběh je dost banální.

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Příspěvekod Návštěvník » stř bře 12, 2014 12:00 am

Zkušenosti našich klientů Po 40 mi šla váha rapidně nahoru. Nevěděla jsem si s tím rady a tak jsem rozdávala malé oblečení a kupovala jsem si větší. Ráda jezdím na kole, ale když už jsem to nemohla ušlápnou, "řekla jsem DOST". Pracuji na poště a tak jsem stále na očích lidem. Přišla za mnou kamarádka se slovy "pojď se mnou do STOBu". Nevěřila jsem, že to pomůže, a tak jsem si řekla, že všem dokážu, že to nepomůže. Přesto jsem si dala laťku, pro mě dost vysokou, shodit alespoň 9 kg ze svých 105. První hodina mě velmi překvapila a vyhlášení soutěže o proměnu mě namotivovalo. Manžel mi nevěřil, okolí zrazovalo a tak jsem se do toho zakousla a rozhodla se, že všem ukážu a soutěž vyhraji. Čekala jsem různé vitamíny a zákazy co se smí a nesmí, ale vše bylo jinak. Cvičení s Lenkou a povídání si o potravinách, jejich složení a vlivu na organismus ve skupině stejně nadšených holek ve věku 18 až 70 let, procházkách v přírodě v okolí Labe s hůlkami mě moc pomohlo. Po prvním kurzu jsem shodila pro mě neuvěřitelných 13 kg. Proměnu jsem vyhrála. A tak jsem se poprvé v životě dostala do péče kosmetičky Pavly. Bylo to úžasné a já zjistila, že nemusím vypadat jako divá Bára a že i z váhou 90 kg mohu vypadat jako modelka z časopisu. U kadeřnice Miládky jsem nemusela nic říkat. Pouze zavřít oči a pak se divit úžasné proměně. Moje velikost oblečení byla vždy 54 a najednou mě má lektorka Renata oblékla v butiku paní Oly do velikosti 46 a já se cítila jako v ráji. Po druhém kurzu jsem o 20 kg lehčí. Manžel se musí více otáčet v práci, protože už zase rozdávám oblečení, tentokrát větší za menší. Jídelníček mě vyhovuje a baví mě udivenost lidí okolo, kteří tomu nevěřili a už také plánují změnu svého života. Jana lidí okolo, kteří tomu nevěřili a už také plánují změnu svého života.
Jana

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek