od podpora » pát říj 05, 2012 7:15 pm
Tuto metodu jsem už zkoušela a nedoporučuju jí.
Je pravda že po projímadlech se hubne, ale musí se tím předávkovat. Já po každým jídle si dala klidně o celou dávku víc. Snědla jsem třeba 2 tabulky čokolády, sušenky a ještě 3 čoko donuty. Pak jsem to zapila projímadlem. Takhle jsem to dělala 3 týdny a následky byly strašné! Každý den jsem se ve 3 ráno budila kvůli křečem v břiše a celý to bylo v záchodě. Nepřibírala jsem, ale později se mi v průjmu začly dělat velký hleny a to bylo nechutný :d MUSELA JSEM DENNĚ PÍT 5-6 LITRŮ VODY!!!! Hodně to dehydrovalo a kolikrát jsem z toho omdlévala.
Pro zajímavost: To, že projímadlo účinkuje až v tlustém střevě platí jen u menších dávek. Ve velký dávce projímadla se vlastně jídlo v žaludku "otráví" a živiny nemůžou být přijaty do těla.
Přestala jsem s tím před Vánoci. Dneska jsem byla na velký asi po týdnu, chvílema mám hodně velký křeče v břiše a pocit plného žaludku a ještě včera jsem měla velké chutě k jídlu, které jsem před používání projídadla vůbec neměla. Moje babička, která je zdravotní sestra mi řekla, že mi z toho mohly vypovědět střeva.
Tahle zkušenost patří pod mentální bulimii. Záchvaty přejídání a pak to dostat z těla.
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat