Skrýt reklamu

vybrační pásy na hubnutí

Informace a diskuze o hubnutí pro ženy.

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

vybrační pásy na hubnutí

Příspěvekod Návštěvník » sob črc 14, 2012 5:56 pm

vybrační pásy na hubnutí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Re: vybrační pásy na hubnutí

Příspěvekod podpora » čtv srp 30, 2012 9:49 pm

Reklamy a inzeráty nabízejí zázračné pásy a přístroje, které si člověk jednoduše připne kolem břicha a hubne. Žádné pocení, žádná dřina v tělocvičně, žádné odříkaní. Pěkně v klidu domova na pohovce, u počítače nebo před zapnutou televizní obrazovkou, s plným talířem čehokoli a kdykoli.
Ovšem jedenáct dobrovolníků různého věku i stupně nadváhy či obezity, kteří na vlastním těle zkoušeli šest elektronických či vibračních masážních cvičebních přístrojů, příliš spokojeno nebylo: žádná či jen minimální redukce váhy, obvodu pasu a břicha, nepraktické řešení, bolesti a zarudnutí při aplikaci přístroje.

„Přístroj vyvolává spíš psychologický efekt 'dělám něco pro sebe'“, myslí si jeden z testujících, Jiří Nohejl. „Elektrická masáž je sice příjemná, ale žádné účinky jsem nepozoroval,“ shrnuje svoji čtyřtýdenní zkušenost s přístrojem Muscle Tone. Tutéž zkušenost mají i ostatní.

„Po dobu testu jsem se stravoval normálně, necvičil jsem ani nijak nesportoval. Žádný úbytek váhy či centimetrů jsem však po třiceti dnech nezpozoroval,“ říká Kamil Šimko k přístroji AB Sonic. Také nepříjemné pocity pálení a bolesti vadily. „Po sundání AB Tronicu jsem měla každý den zarudlou kůži,“ vysvětluje Eva Miškovská, „ke konci testování se mi dokonce udělaly boláky, ačkoli jsem dělala vše podle návodu.“
Jsme tu pro Vás, neváhejte se zeptat
podpora

Zpět na Dieta a hubnutí ženy

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek