od podpora » úte dub 10, 2012 1:52 pm
Kloubní výživa s komplexním složením. Obsahuje glukosamin sulfát, chondrotin sulfát, kolagenní bílkoviny a peptidy, aminokyseliny, MSM, kyselinu hyaluronovou. Pro doplnění a obohacení výživy při kloubních potížích, osoby s rizikem opotřebení a námahy kloubů (při sportu, nadváze), osoby se sníženou pohyblivostí nebo únavou kloubů.
je určený pro:
doplnění a obohacení výživy při kloubních potížích
osoby, unichž jsou klouby a vazivové tkáně vystaveny zvýšenému riziku opotřebení a námaze (při sportu, nadváze)
osoby se sníženou pohyblivostí nebo únavou kloubů
doplnění výživy v poúrazových stavech
osoby se sníženým příjmem vápníku
Charakteristika:
kolagenní bílkovina (hydrolyzát želatiny) - zdroj širokého spektra aminokyselin a peptidů, spolupůsobících při tvorbě kolagenu, zcela nezbytných pro správný vývoj, výživu a ochranu chrupavek všech kloubů, kvalitu vlasů, kůže a nehtů. Ve výrobku je použitý výhradně 97% enzymaticky štěpený hydrolyzát želatiny s vysokou biologickou hodnotou. Na rozdíl od nehydrolyzovaných bílkovin, které musí organismusv trávicím traktu sám hydrolyzovat (štěpit), je hotový hydrolyzát želatiny vysoce funkční, okamžitě využitelný a lehce stravitelný.
Glukosamin je látka tělu vlastní, která se v organismu tvoří z krevního cukru. Je důležitý pro pohyblivost kloubů, hraje rozhodující roli při syntéze pojivových tkání, omezuje katabolické procesy v kloubních chrupavkách. Glukosamin je prekurzor chondroitinu.
Kloubní výživa s komplexním složením. Obsahuje glukosamin sulfát, chondrotin sulfát, kolagenní bílkoviny a peptidy, aminokyseliny, MSM, kyselinu hyaluronovou. Pro doplnění a obohacení výživy při kloubních potížích, osoby s rizikem opotřebení a námahy kloubů (při sportu, nadváze), osoby se sníženou pohyblivostí nebo únavou kloubů.
je určený pro:
doplnění a obohacení výživy při kloubních potížích
osoby, unichž jsou klouby a vazivové tkáně vystaveny zvýšenému riziku opotřebení a námaze (při sportu, nadváze)
osoby se sníženou pohyblivostí nebo únavou kloubů
doplnění výživy v poúrazových stavech
osoby se sníženým příjmem vápníku
Charakteristika:
kolagenní bílkovina (hydrolyzát želatiny) - zdroj širokého spektra aminokyselin a peptidů, spolupůsobících při tvorbě kolagenu, zcela nezbytných pro správný vývoj, výživu a ochranu chrupavek všech kloubů, kvalitu vlasů, kůže a nehtů. Ve výrobku je použitý výhradně 97% enzymaticky štěpený hydrolyzát želatiny s vysokou biologickou hodnotou. Na rozdíl od nehydrolyzovaných bílkovin, které musí organismusv trávicím traktu sám hydrolyzovat (štěpit), je hotový hydrolyzát želatiny vysoce funkční, okamžitě využitelný a lehce stravitelný.
Glukosamin je látka tělu vlastní, která se v organismu tvoří z krevního cukru. Je důležitý pro pohyblivost kloubů, hraje rozhodující roli při syntéze pojivových tkání, omezuje katabolické procesy v kloubních chrupavkách. Glukosamin je prekurzor chondroitinu.