Skrýt reklamu

helo, helo, helo : Použité suroviny:

Odeslat odpověď

Nechcete zadávat číslo a jméno? Zaregistrujte se!
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: helo, helo, helo : Použité suroviny:

helo, helo, helo : Použité suroviny:

Příspěvek od Návštěvník » úte dub 09, 2013 11:02 pm

helo, helo, helo : Použité suroviny:
1 ks bílé zelí - hlávka | 2 ks paprika zelená | 6 ks cibule | 6 ks rajče | 6 ks mrkev | 2 ks zeleninový bujón | sůl, pepř
Zelí rozkrojíme na osminy a odřízneme košťál. Papriku a zelí pak nakrájíme na menší proužky. Mrkev a cibuli nakrájíme na kolečka. Zeleninu dáme do velkého hrnce a napustíme do něj tolik vody, aby byla všechna zelenina zcela ponořená, přidáme zeleninový bujón a vaříme asi 40 minut. Zatím si pokrájíme rajčata na kostky a přidáme do vývaru a vaříme na mírném ohni pod pokličkou přibližně dalších 20 minut dokud není všechna zelenina měkká. Tukožroutskou polévku dochutíme solí a pepřem podle chuti.

Nahoru

cron