od Návštěvník » stř lis 14, 2012 4:03 am
CIBULOVÝ DIP
1 kelímek zakysané smetany pažitka nebo jarní cibulka bílý pepř sůl 2 velké cibule 1 žervé 1 lžíce oleje pár kapek octa
V pánvi osmahneme na oleji cibuli do zezlátnutí a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. V misce smícháme opečenou cibuli, zakysanou smetanu, žervé a ocet. Podle chuti dosolíme a opepříme. Přidáme pokrájenou pažitku nebo jarní cibulku. Hotový cibulový dip se zakysanou smetanou necháme uležet v lednici.
No a my si ho místo na bagetu mázneme na list čínského zelí, třeba

CIBULOVÝ DIP
1 kelímek zakysané smetany pažitka nebo jarní cibulka bílý pepř sůl 2 velké cibule 1 žervé 1 lžíce oleje pár kapek octa
V pánvi osmahneme na oleji cibuli do zezlátnutí a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. V misce smícháme opečenou cibuli, zakysanou smetanu, žervé a ocet. Podle chuti dosolíme a opepříme. Přidáme pokrájenou pažitku nebo jarní cibulku. Hotový cibulový dip se zakysanou smetanou necháme uležet v lednici.
No a my si ho místo na bagetu mázneme na list čínského zelí, třeba :-D